2024 yılında aya tekrar seyahat

gundem
Nasa açıklamış 2024'te aya bir kadın ve bir erkek gönderilecekmiş. Sanki ademle havva olup çoğalacaklar. Nasa'daki mantığı anlamakta zorlanıyorum yani ne oluyor bir kadın bir erkek gidince. Cinsiyet eşitliği yapıyorlar herhalde. Dünyanın çivisini çıkardık sıra aya geldi. Bir de maden falan varsa orada ki olabilir, parçalar dururlar artık sondalar ile.
yesils
Bununla uğraşacaklarına dünyaya bir meteor düşse nasıl önlem alabiliriz onu düşünseler. Ben inanmıyorum iş işten geçmeden bilgimizin olacağı bir erken uyarı mekanizmamız olduğuna yada düşecek olan gök taşını önleyecek güçlerin olduğuna.
kelekci
2020'yi bir atlatalım da aya gitmek şurda dursun. Ama tabi bu birde turizm haline falan gelirse şahane süper bisey olabilir. Antalya Bodrum demode kalır. Yok yok bu virus bizim kafamızi bulandırdı iyice.

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun