tbmm'de vekillerden basın açıklaması

danisman
Sağlık çalışanlarının sorunlarına ilişkin HDP, CHP ve İYİ Parti'li vekillerin katılımıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı düzenledi. TTB öncülüğünde yapılan toplantıda İYİ Parti ve HDP, Meclis çatısı altında ilk kez aynı karede yer aldı. Bağımsız bir TC vatandaşı olarak, umanımca partilerde ki üyelerin hepsini cumhur yani millet seçiyor ki bu yüzden adlarına, millet vekili denmiş. Dolayısıyla TBMM de bizi temsil eden bir kurum olduğu için bu vekillerin aynı anda buraya gelip açıklamalar yapmaya çalışıyor olmaları kadar olağan bir şey olamaz. Hatta Millet iradesiyle bu makamlara gelmiş olanlara hangi partiye ait olursa olsun, etiketlenmesi, ötekilestirilmeye çalışılmasına da hiç anlam veremiyorum. Bizler bu ülkede, rengimizle,dilimizle, dinimiz ve kulturlerimizle rengaren bir toplumuz yani "RENGİNİZ". Bu renkleri lekelemeye kimsenin gücü yetmemeli.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun