gaziantep valisi davut gül

danisman
Gaziantep Valisi Davut Gül, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda mahsur kalan 2 bin kişinin kurtarıldığını bildirdi. Düşünüyorum da Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki yoğun kar yağışı ve tipinin, yörenin insanına nasıl işlendiğini, o kadar çok ve uzun süre maruz kaldıkları halde bizim diğer bölgelerde yaşayan insanlar kadar sesleri çıkmıyor, hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyorlar sanki hiçbir şey olmamış gibi. Diğer bölgelerimizde bakıyorum şimdi, alt tarafı biraz kar yağdı diye, araçlarda insanların mahsur kalması, bazı yerlerin ulaşıma kapanması ve en önemlisi hayatın felç olmuş olması görüntüsü, biraz gülümsetiyor. Yağış memleketimizde olduğu zan da olmadığı zaman da sıkıntı bize. Ne diyeyim, herkese geçmiş olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun