bodrum'da bir kadına bıçaklı saldırı

danisman
Bodrum'da bir kadın, tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırganın "Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım" dediği belirtildi. Bilişsel davranışçı terapisti ve danışman olarak, genelde şizofrenik vakalarda bu tarz söylemler alışılagelmiş bir durumdur. Bu tarz vakalar, olmayan sesleri duyma, sanırlar görme, kimisi de haberdeki gibi ilah tarafından gönderilip, görevlendirildiğini söyler ve saldırganlık tutumunda bulunurlar. Bu vakaların ilaçla tedavi edilmeleri ve tam teşekküllü bir klinikte kontrol altına alınmaları gerekmektedir. Beyinlerinin fiziksel kimyalarında meydana gelen değişimler yüzünden bu tarz eylemlerin olustuğu düşünülen bu vakalar, kontrol altına alınmadıkları zaman, alevlenme dönemlerinde bu şekilde ne yazık ki saldırıda bulunabiliyorlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun