dolandırıcılarla imtihan

danisman
İstanbul Bebek'te yaşayan 79 yaşındaki emekli Prof. Dr. Ahmet Demirel, telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişiler tarafından 10 gün boyunca dolandırıldı. Toplamda 10 milyon liraya yakın dolandırıldığını anlayan emekli profesör, şikayetçi oldu. Allah ıslah etsin bu mahlukları, insan demeye dilim varmıyor. Yılların birikimini hunharca hiç düşünmeden bir çırpıda silip süpüren bu zihniyete lanet olsun. Kim bilir o parayı bu insan, ne zorluklarla ve ne amaçla toplamıştı. Üzgünüm, ülkemizde maalesef ki bu hırsız ve imansızları dize getirecek herhangi bir yasa yok, şikayet etmeye gittiğiniz gibi de elde ettiğiniz sonuç, tokat gibi yapıştırılıyor yüzünüze. Benzer bir durum benim de başımdan geçtiği için profesörü çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun