zamanda yolculuk

eski defterler
Zamanda Yolculuk Mümkün Olsa Nereye Gidersiniz diye sorsak hiç kuşkusuz her yaştan herkesin vereceği farklı bir yanıt vardır. Geçmişe veya geleceğe yolculuk yapmak pek çok kişinin hayalidir. Henüz zaman makinası icat edilmemiş olsa da, filmlerden zamanda yolculuk yapma olayına aşina olduğumuzu söyleyebiliriz.

Zamanda yolculuk yapmak şimdilik rüyalarda gerçek oluyor. Gelişen teknoloji ile ilerleyen dönemler için hala bir umut var diyebiliriz. Zamanda yolculuk mümkün olsa nereye gidersiniz ve zaman yolculuğunun tüm detayları için yazımıza göz gezdirebilirsiniz.

Zamanda İleri Gitmek Mümkün Mü?

Zamanda ileri gitmek mümkün mü ve nereye gitmek istersiniz konuları sıklıkla merak edilmektedir. Pek çok kişi zamanda yolculuk yaparken geçmişe gitmek istemektedir. Ancak geçmiş kadar geleceğe gitmek isteyenlerin de sayısı az değildir.

Pek çok kişi gelecekte ailesini ve kendini merak ettiği için gelecek zamanı kısa süreliğine de olsa görmek istemektedir. Eğer zamanda yolculuk mümkün olsa nereye gidersiniz diye sorulsa sizler de muhtemelen gelecekten birkaç kare görmek isteyebilirsiniz. Henüz zamanda ileri veya geriye gitmek mümkün değildir.

Zamanda Yolculuk Mümkün Mü?

Zamanda yolculuk mümkün mü sorusuna günümüzde olumlu bir yanıt verilememektedir. Günümüzde teknoloji her ne kadar çok hızlı bir şekilde gelişiyor ve ilerliyor olsa da, söz konusu olan zaman yolculuğu olduğunda teknoloji yetersiz kalmaktadır.

Bilim insanları henüz zamanda geriye ve ileriye gitmek için bir teknolojinin bulunmadığını belirtiyorlar. Bunun yanı sıra insanlar her zaman zamanda yolculuk yapmayı hayal etmişlerdir.
Özellikle zamanda yolculuk mümkün olsa nereye gidersiniz sorusu her zaman popüler konular arasında yer almayı başarmıştır. Pek çok kişi zamanda geriye yolculuk yapmak istemektedir. Özellikle tarihte büyük olayların yaşandığı dönemlerde yer almak isteyen insanlar oldukça fazladır. Kendilerini günümüze ait hissetmeyenler genellikle zamanda yolculuk yaparken, önemli tarihsel dönemleri tercih etmektedir.

Geçmişe Gitmek Mümkün Mü?

Geçmişe gitmek mümkün mü ve zamanla yolculuk yaparak geçmişi değiştirmek pek çok kişinin en büyük hayallerinden biridir. Zamanda yolculuk yapmak her ne kadar mümkün olmasa da uzun yıllardır insanlık bunun hayali ile yaşamaktadır.
Zamanda yolculuk mümkün olsa nereye gidersiniz dendiğinde hemen herkes kendi hayatlarında geçmiş dönemlere gitmeyi hayal etmektedir. Geçmiş yaşantılarında değiştirmek istedikleri durumların yaşandığı döneme gitmek isteyenler kadar, gelecekteki hallerini merak edenler de vardır.

Özellikle ileride kiminle bir aile kuracaklarını, çocuklarını veya kariyerini merak eden insanlar, zamanda geleceğe yolculuk yapmak istemektedirler.

Zamanda Yolculuk Yapma Şansınız Olsaydı Hangi Zamana Gitmek İsterdiniz?
Zamanda yolculuk yapma şansınız olsaydı hangi zamana gitmek isterdiniz ve nerede olmayı tercih ederdiniz sorularına hayatınızın bir döneminde mutlaka denk gelmişsinizdir. Keşke şu dönemde ve şurada yaşasaydım diye içinizden geçirdiğiniz anlar mutlaka olmuştur.

Peki, günümüzde zamanda yolculuk mümkün olsa nereye giderdiniz ve hangi zaman diliminde yaşamak isterdiniz? Zamanda yolculuk yapmak isteyen pek çok kişi tarihin akışını değiştirmek istediklerini belirtmektedirler. Özellikle savaş dönemine giderek, tarihe yön vermek isteyen kişiler zamanda yolculuk yaparak, ülkelerin kaderlerini değiştirmeyi hayal etmektedir.
Bilim kurgu dünyasının en önemli özellikleri arasında yer alan zamanda yolculuk yapmak hem geçmişe, hem de geleceğe gitme fikrini hayata geçirmek açısından oldukça dikkat çekicidir. Ancak yine de zamanda yolculuk kavramlarında gelecek ve geçmişe gitmek fikirlerinin ayrı olarak değerlendirilmesi gerekmektedir.

Zamanda yolculuk mümkün olsa nereye giderdiniz sorusuna sizler de gelecek ve geçmiş olarak ayrı yanıtlar verebilirsiniz. Zaman yolculuğunda insanların büyük bir kısmının tek arzusu geçmişe gitme hayalidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun