elon musk

danisman
Elon Musk, düşen doğum oranlarına dikkat çekerek: "Çok daha fazla endişelenmeliyiz. Dünya için yeterli insan yoksa, Mars için kesinlikle yeterli olmayacaktır" dedi. Bu şahıs hala marsta bir yaşam alanının olabileceğini mi düşünüyor. Bence önce güzelim dünyamızı kirinizden, pasaginizdan silin temizleyin de, ondan sonra başka gezegenlerde hayat bulmaya çalışın. Daha bir gezegende barınmayı bilemediniz, var olan insanlara sahip çıkmayı beceremediniz, şimdi çıkıp da başka gezegenleri kirletmeyin lütfen. İnsanların şartlara ve kimseye güveni kalmadı artık, çocuk da birçokları için emin olun artık hayal, dünyada insan eliyle yaratılan olumsuz koşullar nedeniyle. Şimdi kalkıp çocuk yapın diyorsunuz. Yıkıcı ve yakıcı olan insanlara güvenerek mi? Deyip sorarım size. Bazı şeyleri de akışına bırakın, uslu durun artık. Kimseden bir beklentim yok, hayata tutunmaya çalışıyorum çırpınışlarımla şahsen. Bir zamanlar güzel olan dünyada ve güvensiz insanlar arasında. Ne zamana kadar sürer bu onu sadece Allah bilir. Allah'ım hepimizin sonunu hayra çıkarsın inşaAllah.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun