eskidefterler.com katılımcı sözlük

eski defterler
eskidefterler.com Çok Mu Sözlük, diğer interaktif sözlüklerden farkı nedir gibi pek çok sorunun yanıtını sizler için derledik. Son zamanlarda internet ortamında sıklıkla ziyaret edilen interaktif sözlükler, kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Eskidefterler.com sözlük sitesi de bunlardan biridir.
Ekşi sözlük, inci sözlük, uludağ sözlük gibi pek çok popüler interaktif sözlük sitesinin yanı sıra eskidefterler.com internet sitesi de tercih edilen sözlüklerden biridir. Her interaktif sözlük sitesinin farklı özellikleri ve kullanıcıları değişiklik göstermektedir. Eskideftler.com internet sitesi 7/24 içerik sağlayan bir topluluk olarak hizmet vermektedir. Sadece bir sözlük ve tanım olarak değil, aynı zamanda geçmişten, günümüzden hatta gelecekten fikirlerinizi, deneyimlerinizi ve hikayelerinizi paylaşabileceğiniz bir sözlük olarak diğer sitelerden ayrılıyor. Fikir ve eleştirilerinizi sizler de kullanıcı ve yazar olarak giriş yaparak yayınlayabilirsiniz.
Türkiye'nin En Popüler Sözlükleri
İnteraktif sözlükler, son yıllarda internetin gelişimi ile birlikte oldukça popüler olmuş durumdadır. Türkiye'de sıklıkla takip edilen birçok popüler sözlük sitesi bulunmaktadır. Bunlardan en başında ekşi sözlük yer almaktadır. Ekşi sözlük Türkiye'nin ilk kurulan sözlük sitesi olarak bilinmektedir. Her ay toplam 750.000 küsür içerik girilmektedir. Birden fazla topluluk bulunmaktadır. Bu topluluk grupları aklınıza gelebilecek her alanda farklı içerikler yazmaktadır. Anlamanı bilmediğiniz bir tanım, olay, düşünce gibi pek çok farklı içerik bulunmaktadır. Ekşi sözlük kalabalık bir topluluk grubu olduğu için yazıların yayınlanma süresi de oldukça uzun olabiliyor.
En popüler sözlük sitelerinden bir diğeri ise inci sözlüktür. İnci sözlükte tıpkı ekşi sözlük gibi uzun yıllardır kullanılan sözlüklerden biridir. Diğer sözlüklerden en önemli farkı küfür ve hakaret içerikli yazıların serbest olmasıdır. Tanım, düşünce, yorum gibi pek çok farklı içeriğe İnci Sözlük aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Türkiye'de en popüler sözlüklerden biri de son zamanlarda oldukça dikkat çeken eskidefterler.com internet sözlüğüdür. Eskidefterler.com internet sitesi üzerinden birçok farklı içeriğe ulaşabilirsiniz. Hayata dair aklınızda ne varsa 7/24 sizlere tercüman olacak bir topluluk grubudur. Eskidefterler.com internet sitesine sizler de üye olarak yazar girişi yapabilir ve kendi düşüncelerinizi veya yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Özgür bir şekilde bilgi ve birikimlerinizi takipçilerle paylaşım yapabilirsiniz. Gündemde olan birçok konudan ilgi çeken birçok farklı içeriğe kadar farklı paylaşımlar bulabilirsiniz.
Eskidefterler.com İnteraktif Sözlük
İnternetin gelişimi ile birlikte interaktif sözlük kullanımı da internet kullanıcıları arasında oldukça yaygınlaştı. Türkiye'de bilinen ilk interaktif sözlük olan ekşi sözlük sitesinin yanı sıra her gün farklı sözlük siteleri de açılmaktadır. Yeni ve farklı interaktif sözlüklerden biri de eskidefterler.com internet sitesidir. Diğer interaktif sözlük sitelerine göre içerikleri ve yazar topluluk grubu ile oldukça dikkat çekmektedir. Kalabalık bir yazar topluluk grubuna sahip olan eskidefterler.com sitesinden pek çok farklı yoruma ulaşabilirsiniz.
Eskidefterler.com interaktif sözlük sitesi sadece sözlük ve tanım içeriklerinden oluşmamaktadır. Kalabalık yazar topluluğu sayesinde birden farklı düşünce, yorum ve deneyim hakkında da içerikler paylaşılmaktadır. Gündemde neler olup bitiyor, merak ettiğiniz konular hakkında farklı kişilerin görüşleri, anlamını bilmediğiniz kelimelerin tanımları gibi pek çok farklı konuda içerik bulabilirsiniz. İnteraktif sözlük sitesi olan eskidefterler.com internet sitesine sizlerde kayıt olarak yazar olabilirsiniz.
Kalabalık yazar grubunun bir üyesi olarak düzenli olarak farklı konular hakkında içeriklerinizi paylaşabilirsiniz. 7/24 içerik yayını yapan eskidefterler.com internet sitesi bilgilerinizi ve eleştirilerinizi paylaşabileceğiniz güvenli sözlüklerden biridir. Zaman makinesi eskidefterler.com sitesine üye olarak özgürce yazarlık yapmaya başlayabilirsiniz. İnteraktif sözlükler arasında son zamanlarda oldukça takip edilen bir sözlük olarak da biliniyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun