ibb başkanı ekrem imamoğlu

danisman
İmamoğlu: "Günün sonunda biz, bu şehrin 16 milyon insanını mutlu edeceğiz. Bir avuç insanı mutlu etme çabasında asla olmadık, olmayacağız."Dedi. Bence birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mantığında hareket etmeli herkes. Çünkü Türkiye'nin toplumsal yapısına baktığımızda, sadece tek bir etnisyen kökenin hakim olmadığına şahit oluruz. Dolayısıyla azınlık gözüyle bakarsak olaya herkesin azınlık statüsünde olduğu kanaatine varmış oluruz. Rengimizle, dilimizle, dinimiz ve kültürümüzle rengarenk bir toplum olarak; hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için mantığında olmalıyız.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun