pazartesi sendromu

tonsley
Artık sadece pazartesi günleri değil, haftanın her günü saat 08.00 sularında yaşadığım sendromdur. Sorun şudur ki; sabah kalkıp 10 saat işte çalıştığınız ve sonunda ev kirasını bile karşılamayan bir ücret için bir daha asla geri gelmeyecek olan o 10 saatinizi heba ettiğiniz bir gün yahut kalkıp akşama kadar okulda kalifiyesiz bir eleman olarak mezun olmak için gecenizi gündüz ettiğiniz hayatınızdan, arkadaşlarınızdan, ailenizden ödün vermeniz gereken bu devir içinde rutine dönen bu günlerin yorgunluğunu ve kızgınlığını sabahın ilk ışıklarında ağızda geceden kalma bir tütün tadı ve sırtınızda yaşanmışlığın verdiği o emekçi kamburu ile her günün aynı verimsizlikte olmasını, hatta daha da kötüye gittiğinin gerçeğini kabul etmemenin insan ruhuna vermiş olduğu daralma halidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun