2021 yılı asgari ücret net 2.825 lira oldu

eski defterler
Üniversiteden yeni mezunlara da mesleklerine göre bir ücret aralığının belirlenmesi sağlıklı olacaktır çünkü bazı işverenler fakülteden yeni çıkanlara yıllarca asgari ücret teklif ederek üniversite mezunu tüm gençliği umutsuzluğa sürüklüyor.

28/12/2020/ 2021 yılı asgari ücret net 2.825 lira oldu. Asgari ücret geçen yıla göre 500 lira artarak, %21,56 oranında yükseldi.
celikci
Bu artışdan önce zamlar geldi ama. Kaşıkla verip kepçeyle almak bu başka bişey değil. Bim ya bimde bile yağlar kahvaltılık fiyatları uçmuş vaziyette ekmek desen 2 liraya dayandi. Yağ olmus 75 lira. Gule gule kullansin herkes asgari ücretini.
dinleyici
Ülkemizde herşey çok pahalı olduğu için anca 3500TL asgari ücret yeter ama şuan bunada şükretmemiz gerekir bence. Bari Asgari ücret az ozaman genel olarak fiyatları düşürsünler.

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun