aşık olmak

rekt
önce kapıdan girişine, saçlarının kızılına, salına salına yürüyüşüne, oturuşuna, dik duruşuna, bakışına, nefes alışına, uzaklaşmasına, gözlerini kaçırmasına, sendelemesine, utanmasına, öfkelenmesine, şüphe edişine, emin oluşuna, kahve içişine, şarap yudumlamasına, hasta oluşuna, çizim yapamamasına, tarih bilgisine, bakış açısına, şımarıklığına, savaşmasına, çabalamasına, elimi tutuşuna, güvenmesine, yanımda oluşuna, bırakmamasına, aldatmasına, pişman olmasına, kapıma gelişine, özür dilemesine, mahcup oluşuna, içinin ferahlamasına, uykuya dalışına, meze hazırlamasına, rakı içişine, şarkı söylemesine, sevişmesine, utanmasına, uzaktan uzaktan seyredişine, sonra yine aldatmasına, yine pişman olmasına, yine kapıma gelişine, yine özür dilemesine, yine mahcup oluşuna, yine içinin ferahlamasına.
her şeyine aşık oldum da bi gidişine aşık olamadım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun