sonsuz sayfaları ile eski defterler

farmasiyen
öyleyse hoş geldiniz. eski defterler eskimeyen dostluklara imza atılan, eski hatıraları canlandıran, adı 'eski' olsa da her zaman yeni şeyler paylaşılan, hem dünü hem bugünü hem de geleceği aynı karede buluşturup mükemmel bir manzara oluşturan bir yer.
hepimiz bir eskiciyiz burada. ama birbirimizden hurdaya çıkmış şeyler değil, bilgi ve deneyim satın alıyoruz. herkes birbirinin hayatına değer katıyor, 'paylaşım olsun' diye değil 'işe yarasın' diye yazıyor.
eski defterler'i diğer sözlük platformlarından ayıran en önemli fark bu. bir başlıkta yüzlerce sayfa olup olmaması önemli değil. birkaç entry bile o yüzlerce sayfanın ihtiva edebileceği farklı yorumları, değişik bakış açılarını, envâiçeşit bilgiyi bir arada sunabiliyor.
Çünkü eski defterler kaliteli insanları buluşturuyor ve dolayısıyla yazılan tüm başlık ve entryler nitelikli bir yapıya sahip oluyor.
Hani rüya içinde rüya görürüz ya bazen. Eski defterler'de böyle. Başlık içinde başlık, konu konuyu açıyor. Her sayfa ayrı bir dünyaya kapı aralıyor.
Eski defterler bir sözlükten daha ötesi, bir paylaşım portalından çok daha fazlası. 'aşk deniz suyu içmeye benzer. İçtikçe daha da içesin gelir.' Derler ya. Eski defterler'de yazmak tam da bu. İnsanın daha çok yazası geliyor. yazmaya olan isteğini, -deyim yerindeyse- hararetini artırıyor eski defterler'in samimi, sıcak atmosferi.
Buraya sanırım 2020 yılının sonlarına doğru katılmıştım. O zamandan bu zamana düzenli olarak takip ediyorum ve bundan hiç sıkılmadım. Bu platformda geçirdiğim vakit bana çok şey kazandırdı ve size de kazandıracağından eminim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun